perjantai 9. heinäkuuta 2010

Brainstorming

heh...

Huomenna oli tarkoitu mennä Kallioon miksaamaan remix Kat Boelskovin biisiin Tapestry, mut tota noin....tuli viime hetken aivomyrksy ja duunasin remixin totaalisesti uusiksi :D

Pidin muutaman päivän, oikeastaan melkein viikon kestäneen luovan tauon remiksin duunaamisesta, ja kun kuuntelin tuotosta tuorein korvin - se kuulosti vähän turhan munattomalta! Alunperin oli puhetta Dj Lyonin kanssa, että duunataan breaksu-henkinen rekonstruktio biisistä...noh, semmoinen tuli sit tänään duunin jälkeen väännettyä koneella parin bissen ja grillimakkaran voimalla :D Nyt potkii vähän rouheammin munille!

Lähti breakbeat-urille oikeastaan ihan vain spedeilyn seurauksena: vaihdoin softainstrumentiksi valmiin presetin Albino 3:n kiksuarpeggiaatoreista ja sehän yllättäen kuulosti helvetin buenolta. Pienellä säädöllä sain toimimaan vanhan remiksin basslinen kanssa ja siitähän se idea sitten lähti versomaan. Originaalissa oli helvetin hyvältä soundaava sello, jonka halusin tavalla tai toisella säilyttää - ja kun se ei oikein muuten tällaiseen breaks-tränsemäiseen fiilikseen uponnut niin tempo-panoroidun filtterisweeppailun läpi alkoi sekin toimia kuin junan vessa. Loppuvokaalit keksin muljuttaa snadin tape delayn ja kitaravahvistin emulaation läpi - avot!

Huomenna sit vain loppufiksaukset ja miksaaminen läjään. Sit vain masterointiin ja sähköpostilla Tanskaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti