sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Ike moodailee puutarhassa

Onhan se ollut tiedossa, että Isaac Hayes on aika äijä, muutenkin kuin South Parkissa. Tuossa joku aika sitten kuulin Bassoradiosta biisin Ike's Mood. Biisi on alunperin kaiketi levyltä ...To Be Continued vuodelta 1970. Biisissä on niin tolkuttoman hieno orkesterisovitus että järki lähtee päästä.

Liekö sitten vaikuttanut kyseisen biisin jatkuva kuuntelu Spotifystä sen, että Logicilla väsäämäni viimeisin styge sai kuorrutukseksi varsin melodramaattiset stringit :D Noh, ei tietenkään yhtä ihQut kuin tuossa Iken schlaagerissa. Tuohon omaan veisuun kun saisi vielä yhtä groovyt rumpaloinnit niin Avot!

...ja kun taas vahingossa kuuntelin vaimon soittolistaa, bongasin Dublinista lähtöisin olevan tuottajaveijon Ken McHugh'n aliaksellaan Autamata julkaistun biisin Hide and Seek. Ralli on miehen omalla labelilla, Left Hand Records, vuonna 2004 julkaistulta albumilta My Sanctuary. Heebo kyllästyi kapeakatseisiin markkinointimarakatteihin ja perusti oman levymerkin 2003. Onneksi näin. Pitää laittaa nimi mieleen. Hienoa meininkiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti