torstai 6. toukokuuta 2010

Koomannen asteen yhteys

Dodih. Tuli sitten käytyä soittamassa Porissakin, Bar Kinossa NMA-"festareilla"...(NMA = No More Ass-Licking!) Vaikka ilta olikin luonteeltaan tutkintotilaisuus-henkinen niin enskana leiponut Led Zeppelin-tribuuttibändi No Quarter kyllä vakuutti! Yleensä en ole lämmennyt opistojunnujen tributoinneista mutta NQ:n keulilla elämöinyt laulajakaveri oli kyllä aivan saatanan hyvä! Bändissä ilmeisesti veivasi myös opettajakaartia kitarassa ja rummuissa, joten tatsi oli kyllä kohdillaan. Kiipparistikin oli aika pro - erityisesti lämmitti sähköpianot biisissä No Quarter.

Oma veto meni väsymykseen nähden hemmetin hyvin. Paremmin kuin CRP:n keikka Vastavirtaklubilla viime kuussa, vaikka ensi alkuun tuntuikin että kooma on taas sitä luokkaa ettei mistään tule mitään. Liekö sitten johtunut siitä, että snadisti jännäkakka kurkisteli kolmannesta silmästä kun tiesi että yleisössä on enimmäkseen ihan oikeita muusikoita - ehkä siitä sai tarvittavan adrenaliiniannoksen. Pari pikku mokaa taisi tulla - ja The Existentialistin Rhodes-soolo meni välillä lahjakkaasti metsään - mutta hyvä fiilis jäi! Kehujakin tuli ja kyllähän se lämmitti mieltä.

Kuvamateriaalia keikalta:


Onneksi bändimme primus motor Teemu tuli samalla kyydillä Riihimäelle, muuten olisi voinut nukkumatti hiipiä kartanlukijan paikalle. Himaan saavuin aamulla vartin yli neljä. Herätyskello soi puoli kuudelta. Töissä oli aika rapea fiilis - varsinkin kun Murphyn lain velvoittamana kaikki ylimääräinen paska kaatui niskaan just tänään. Muttei edes pahemmin vituttanut: kai se johtui siitä, että illan keikasta jäi hyvä feng shui päälle.

Lisää näitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti