maanantai 3. toukokuuta 2010

Viiden vuorokauden sääennuste: Koomaa.

Kävipäs taas perinteisesti: ylihuomenna olisi duunipäivän päälle TMOEZin pistokeikka Porissa. Ei siinä mitn. Suostuin lähtemään soitteloimaan sillä taka-ajatuksella, että olisin voinut pyytää seuraavan päivän töistä vapaaksi. Mut eihän se nyt sit käy. Duunissa vajaamiehitystä - ja muutenkin ylimääräisten vapaiden saaminen tällaisessa alle 10 ihmisen firmassa on yhtä helppoa kuin spagetin pujottaminen neulansilmästä läpi. Kun ei meinaa ees Noro-virus käydä poissaolon syyksi niin miten sit muka tällainen hippitoiminta kuten keikalla käynti?

Ihan vitun sama.

Soittoaika Porissa on about klo 23.30 ja setti kestää semmoiset 45 minsaa. Siihen päälle asiaankuuluvat roudaustoimenpiteet ja muu hippiaktiviteetti niin kotiinpäin pääsee polkaisemaan kiesin hieman puolenyön jälkeen. Kotimatka kestänee kolmisen tuntia vaikka kuinka olisi Keke Rosberg. Aamuherätys on taas klo 05.30. Aika siististi coolia.

Eipä täs oo muutenkaan saanut nukutuksi taas aikoihin. Nytkin vois jo olla tutimassa mutta naputtelen näitä jonninjoutavia jorinoita...

TMOEZin äänitysrupeama on edistynyt taas yhden biisin verran. Tuossa eräiden treenien jatkoksi veisteltiin Shaman's Songin kiipparit narulle. Kävi taas niin, että sormio-osuudet jalostuivat aavistuksen verran, joten keikkaa varten täytyy ehkä vielä himassa palautella uusia sovituksia muistiin.

Onhan tässä vielä vuorokausi aikaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti