keskiviikko 19. toukokuuta 2010

space-donitsit...

Oiskos ollut iltiksen sivuilta, mistä löysin linkin håttikseen aussimimmiin ja tämän uuteen musavideoon. Musiikki ei puhuttele pätkääkään, mutta ilman ääntä katselee kyllä :) Biisin bassline on suoraan jostain muusta, tunnetummasta biisistä mutta en nyt kirveelläkään saa päähäni mistä biisistä!

Gabriella Cilmi: On A Mission

Muuten en ehkä olis vaivautunut tsubua noteeraamaan omassa blogissani, mutta avaruusaiheinen video muistutti mieleeni niin ikään australiasta peräisin olevan AIVAN HELVETIN TIUKAN musavideon:


Ilmeisesti jostain sketsistä irrotettu rykäisy. Tässä audiovisuaalisessa happotripissä on kasarikertoimet enemmän kuin kohdillaan! Kun tässä taannoin manasin suomalaiset huumoribiisit suurinpiirtein alimpaan helvettiin, niin taisinpa nyt ampua itseäni kuvainnollisesti jalkaan...ei voi minkään! Löysin Zladin nerokkaan synapulputuksen mp3-fileenäkin jostain netin syövereistä, vieläpä ilmaiseksi. Biisin bassline on kyl ihan oikeasti toimivaa skeidaa.

Hmm...miksköhän näiden hölmöjen biisien koskettavinta antia onkin just bassotaajuudet?!? How low can you go...

Okei. Vastapainoksi, nyt kun Lady Gaga on taas ajankohtainen: tulee syssyllä tänne pohjolan perukoillekin ja kahmi vastikään nipun palkintoja, helvetin hyvin duunattu mash-up. Meshuggahin matemaattinen louhinta jotensakin korostaa Gagan videon häiriintyneisyyttä. Kertsin melodia on kyl kieltämättä pirun catchy.


Olisko tässä aineksia ihan uuden, revolutionaalisen genren synnyttämiseen? - ja jos olis, niin millä sanalla tätä surrealistista maailmojen kohtaamista voisi parhaiten kuvata lyhyesti ja ytimekkäästi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti